Internet markkinoinin konsultointi

Sähköinen markkinointi koulutus
Tee se itse markkinointi henkilökohtaisella opastuksella

Mikä on konsultti?

Sanoilla konsultti ja konsultointi tuovat mieleen kalliin henkilön tai palvelun, joka ei tee mitään oikein tai ainoastaa puhuu eikä oikein ymmärrä mitä asiakas haluaa. Reaalimaailmassa konsultti myy asiantuntemustaan sovittuun hintaan ja ennalta päätetyin tavoitteen saavuttamista tähän hintaan.

Tuka Palvelut konsulttina

Palveluumme kuuluu maksuton kartoitustapaaminen, jossa kartoitetaan asiakkaan tilanne sekä asiakkaan tavoite. Teemme alustavan suunnitelman kuinka tähän tavoitteeseen päästään mahdollisimman kustannustehokkaasti. Suunnitelmamme lähtevät eri markkinointityökalujen käytöstä aina ns. “avaimet käteen” paketteihin. Hinnoittelumme on myös tapauskohtaista tuntihinnasta aina kokonaistarjoukseen.

Kenelle?

Asiakkainamme on pieniä yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä. Olemme esimerkiksi avanneet blogeja ja antanut opastusta niiden käytössä, rakentaneet asiakkaan kanssa tai ilman adwords kampanjoita, rakentaneet ja ylläpitäneet tapahtumasivuja sekä niihin liittyneitä taustatöitä, avanneet keskustelu foorumeja, tehneet facebook sivustoja ja avanneet verkkokauppoja ylläpidolla ja ilman. Autamme myös erilaisten dokumenttien ja sopimusten tekemisessä.

Ylläolevan lisäksi, konsultoimme muussakin yrittäjyyteen tai yhdistystoimintaan liittyvissä asioissa.

Kuulumme Suomen Yrittäjiin