Vauhtia myyntiin

Mainonta googlessa
Ole eturivillä googlen hakutuloksissa

Maksullinen mainonta hakukone Googlessa, mitä se oikeasti maksaa?

Hakukone markkinointi on erittäin kustannustehokasta ja raporteista selviää tehokkuus jokaista euroa kohden. Maksat vain kun sinun mainostasi klikataan, voit seurata toimivuutta näyttö/klikkaus. Hakuja googlessa pelkästään Suomessa tehdään 30 miljoonaa päivässä (Tivi 2016 google haut). Se on käytännössä ainoa hakukone missä näkyvyydestä kannattaa maksaa. Pieni yritys tai ammatinharjoittaja pääsee jo pitkällle 100 € kuukaudessa budjetilla. Voit itse päättää päiväbudjetin, ja milloin mainoksiasi näytetään.

Tee se itse vai ostanko kaiken?

Adwords kampanjan luonti ja mainosten optimointi on nopeasti opittava taito. Yleensä siihen riittää 3 – 5 tunnin starttikoulutus. Koulutus annetaan henkilökohtaisesti erikseen sovittavassa paikassa, esim. asiakkaan toimistolla. Tee se itse yrittäjä säästää rahaa hallinnoimalla itse mainontaansa.

Myymme myös kampanjoita, rakennamme mainokset ja tarvittaessa mainosten kohdesivutkin. Asiakkaan kanssa sovitaan budjetista ja hakusanoista. Hakusanoja voidaan muuttaa kamppanjan aikana ilman eri veloitusta.

Milloin kannattaa maksaa hakukone näkyvyydestä?

Adwords kampanja kannattaa, kun kotisivujasi ei ole optimoitu, ja ne eivät näy google haun ensimmäisellä sivulla tai haluat nopeasti hakukone näkyvyyttä. Kotisivujen optimointi kannattaa joka tapauksessa, siihen meiltä saat työkalut tai optimoinnin kokonasuudessaan. Kysy lisää optimoinnista tai adwords kampanjasta alla olevalla lomakkeella.