Web-Design

web-design_01

Nettisivut

Teemme WordPress pohjaisia sivustoja. Autamme myös sähköisessä markkinoinnissa, ja suurin osa tekemistämme sivustoista keskittyvät tuotteisiin ja palveluihin.

Sisältö

Nykyaisilla internetsivuilla sisällöllä on suuri merkitys, näkyvyyteen, sijoittumiseen hakukoneissa, sivun ulkonäköön ja kiinnostavuuteen. Hakusanoja on oltava sopiva määrä, muttei liikaa, ja silti tekstit voivat olla mukaansa tempaavia.

Markkinointi

Yksinkertainen on kaunista. Internetsivustolla kannattaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Keskiöissä tällä sivustolla on kuitenkin markkinointilähtöinen verkkosivujen suunnittelu, ja konsultointi. Tämä on esimerkki pienen yrityksen tarpeisiin räätälöidystä sivustosta.

Tuotteistaminen

Palvelut ja tuotteet on tärkeätä olla kunnossa kun niitä aletaan markkinoimaan. Hyvältä pohjalta syntyy uutta ja luotettavaa tuotantoa. Autamme mielellämme tuotteiden myyntikuntoon saattamisessa.

Raportointi

Internet on täynnä erilaisia mittareita ja raportointi työkaluja, ilmaisillakin pääsee pitkälle. Sähköinen markkinointi on helposti mitattavissa ja tulokset luotettavia. Näet miten ja mihin kannattaa sijoittaa markkinointia saadaksesi parhaan vastineen rahoillesi.

Referenssejä

Viimeisimpiä tuottamiamme sivustoja.